13. juli 2014

Luksus kanelsnegle

Hvad laver man på sådan en dag, hvor regnen bare siler ned. Jeg har bagt kanelsnegle i luksus udgave med både remonce og creme.



400 g hvedemel
100 g smør
2 dl mælk
50 g gær
50 g sukker
1 æg

Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve i ca 20 min.

Remonce: 1 stor spiseske kanel, 100 g smør og 100 g brun farin røres sammen.

Creme: 2 dl mælk, 3 æggeblommer, korn fra 1 stang vanille, 25 g sukker, 1 tsk mel.

Æggeblommer, vanille, sukker og mel røres sammen. Mælken bringes i kog og hældes i æggemassen under omrøring. Hæld cremen tilbage i gryden og den koges igennem til cremen bliver tyk. Køles helt af.

Dejen rulles ud og smøres med først remonce og derefter den afkølede creme. Dejen rulles sammen og skæres i stykker på ca 2 cm. 
Sneglene efterhæver ca 20 min inden de bages i ca 15 min v. 200 gr C.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar