22. december 2014

Adventskranse

Jeg fandt denne opskrift på Odense Marcipans hjemmeside og tænkte at den måtte jeg prøve. Min søster og hendes familie blev prøveklude og de godkendte opskriften


25 g gær
1 dl lun mælk
1/2 tsk salt
1 tsk sukker
1 æg
250 g mel
50 g smør

200 g pistaciemasse fra odense marcipan.

Gæren opløses i mælken. Salt, sukker og æg tilblandes. Derefter tilsættes mel og smør og dejen æltes godt sammen. Lad den hvile i 30 min. Rul dejen ud i 30x40 cm. Sprøjt pistaciemassen ud i striber. Skær dejen ud i strimler. Sno strimlerne og læg den på bagepladen som kranse. 
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Pensl med æg og drys med perlesukker. 
Bages ca 15 min v 200 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar