8. januar 2017

Franske snegle

Jeg forsøgte mig i det gamle år ud i at lave franske snegle. Indrømmet jeg snød og brugte færdig butterdej - men det må man godt en gang imellem.


Det er udrullet butterdej smurt med kanelremonce. Rullet sammen og skåret i skiver. Hver skive er rullet ud med sukker og derefter er de bagt. Til sidst en gang chokoladeglasur på.

5 kommentarer:

  1. Findes der en opskrift ??

    SvarSlet
  2. Jeg lavede bare en kanelremonce, som til almindelige kanelsnegle. Og brugte de færdige butterdejsplader på frost, som blev rullet ud til en firkant inden remoncen blev smurt på. Endelig blev de rullet ud i sukker og så i ovnen.

    SvarSlet
    Svar
    1. har set opskrifer på samme måde de ligner bare ikke dem fra bageren det gør dine dog

      må prøves

      Slet
    2. Jeg har også en skummel fortid med et fritidsjob hos den lokale bager 😉

      Slet
  3. Derfor de ser rigtige ud du kender hemmeligheden bag franske snegle 🧐

    Hurtig simpel opskrift 🧐 tror ik det blir rigtig uden det min yndlings ting fra bageren men de blevet lidt dyre kan ikke gå bankerot pga franske snegle

    SvarSlet