19. august 2018

Black Magic Kage

Dejlig og ikke mindst flot kage



150 g mel
200 g sukker
50 g kakao
1 tsk natron
1 tsk bagepulver 
2 knsp salt
1 tsk vanille sukker
1 æg
1 1/4 dl færdiglavet kaffe
1 1/4 dl mælk
1/2 dl olie

Bland alt det tørre sammen og tilsæt derefter alt det våde. Pisk dejen på lav hastighed til dejen er homogen. Vær opmærksom på at dejen er tynd.
Kommes i 20 cm rund bageform og bages v. 175 gr C ca 35 min.

1/2 L piskefløde
2 dl sukker
1 dl kakao
1 tsk vanillesukker

Hæld alle ingredienser i en skål og pisk til der er fremkommet en "chokolademousse".

Pynt den afkølede kage med moussen og stil i køleskabet - gerne en dag eller to.
Pyntes med bær og forskellig chokolade inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar