9. december 2018

Glaze

Det er denne opskrift jeg bruger når jeg glazer kager:

6 blade husblas

150 g sukker
90 g vand
150 g glucose sirup
100 g kondenseret mælk
150 g hvid chokolade
farve efter ønske

Læg husblassen i koldt vand.

Kom sukker, vand og glucose sirup i en gryde og giv det et opkog. 
Tag gryden af varmen og rør husblassen og den kondenserede mælk i sukkerblandingen.
Hak den hvide chokolade fint og kom den i et litermål. Hæld sukkermassen over chokoladen og rør forsigtigt rundt. Undgå at piske luft i massen. Tilsæt den ønskede farve.
Emulger massen med en stavblender. Sæt stavblenderen ned i massen og blend et par minutter. Hold stavblenderen i ro, så der ikke piskes luft i massen.
Lad glazen køle til den er ca 30 gr C. 
Hæld glazen over den frosne kage. Lad kagen dryppe et par minutter og trim så kanten inden kagen overflyttes til fadet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar