Lækker saftig gulerodskage, hvor ønsket var at frostingen var en smørcreme og ikke en cream cheese frosting.
225 g blødt smør 225 g softened butter
150 g sukker 150 g caster sugar
150 g brun farin 150 brown sugar
6 æg 6 eggs
300 g hvedemel 300 g plain flour
3 tsk bagepulver 2 tsp baking powder
2 tsk kanel 2 tsp cinnamon
0,5 tsk salt 1/2 tsp salt
400 g revet gulerod 400 g grated carrots
Frosting:
200 g blødt smør 200 g softened butter
400 g flormelis 400 g icing sugar
skal fra en citron zest from a lemon
citronsaft fra en citron juice from a lemon
Pisk smør og sukrene sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt et af æggene af gangen - pisk godt mellem hvert æg. Tilsæt det tørre og bland til homogen. Til sidst tilsættes det revne gulerod. Blandingen hældes i en ca 20x30 cm form og bages ved 170 gr varmluft i ca 30-35 min.
Beat butter and the sugars together until light and fluffy. Add a egg at a time - beat well in between each egg addition. Add the dry ingredients and mix until homogenous. Then add the grated carrots. Pour the mixture in a 20 x 30 cm tin and bake at 170 C fan for approx 30-35 minutes.
When the cake is baked - and cooled cover the cake with the buttercream, that is made by mixing all the ingredients well together.
Når kagen er afkølet smøres kagen med frostingen, som er en standard smørcreme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar