26. marts 2019

Krakelerede cookies - crinkle cookies

Inden jeg skulle på vinterferie lavede jeg disse cookies til kollegerne:


200 g mørk chokolade
125 g blødt smør
3 dl brun farin
3 æg
3 dl mel
2 dl kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
1/2 tsk salt
1/2 dl mælk

2 dl flormelis til at rulle dejstykkerne i

Smelt chokoladen. Pisk smør og farin luftigt. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt mellem hver. Vend massen sammen med den smeltede chokolade. Bland mel, kakao, bagepulver, vanillesukker og salt og tilsæt dem til dejen sammen med mælken. 
Lad dejen hvile på køl i mindst 1 time. 
Tag dejen ud af køleskabet og del den i 60 stykker. Rul hvert stykke til en kugle og tril den i flormelis. 
Bages ved 175 gr i 12-14 min. De skal ikke gennembages de sætter sig, når de køler af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar